template pening!

salam


nak citer pasal template aku ni...sengihnampakgigi, kekadang aku pun terkompius jgk bila ada sorang dua member bagi komen kat entry, nak komen citer atas tapi tersilap pi komen entry bawah..biasanya kalau nak mengomen, benda tu kat bawah kan... sekarang ni dah tukar duk kat atas plak. bukan aku yang suka-suki letak kat atas..tapi layout tu memang dibuat cam gitu...senyumkenyit, kedudukannnya betul-betul di bawah entry title....



leh la klik kat gambo ni ye utk lebih jelas lagi...


mintak maaf la ye kalau timbul kekeliruan...maklumlah, template baru..hehehehehehe

Comments

  1. hahaha i ler salah seorgnya.. dah biasa comment kat bawah huhu

    ReplyDelete
  2. hahahaha...tu la pasalnya, dah biasa komen kat bawah, tetiba kena kat atas plak kan... xpe...xpe..

    ReplyDelete

Post a Comment