birthday aqil bulan lepas




salam



ni entry lapuk, x sempat nak update aritu...


bebe
rapa hari lepas birthday aqil aritu mama ika datang umah..& time tu kebetulan mamamiyah ada. so, hari ahad tu kitorang gi breakfast kat carrefour ampang sambil2 gi beli barang dapur. masa nak balik tu, mamamiyah kata nak beli jugak kek untuk aqil. diorang pun pi la splendid...aku, madie n anak2 tggu dalam kete, kononnya miyah nak buat suprised kat aqil la. dah settle semua..balik umah, aqil mmg x perasan kotak kek tu. dah letak kek atas meja n siap pasang lilin pun buleh x perasan lagi..punya la ralit tgk tv.




+ aqil, meh la sini tengok apa ada atas meja...
- jap..

+ cepat la, nnt padam pulak ni....


..
hehehehe, bila tengok je kek atas meja siap lilin semua..

+ eh, kek besday abang ke ni? (dengan senyum meleret....)

- ye la, miyah beli..

+ dah 2 la kek besday abang ye.... (punyala teruja)...

punyala syok aqil dapat kek birthday lagi...kek yang 1st tu sebenarnya bukan kek birthday pun, kebetulan time tu gi umah nona, bawak ibutok & tokwan..nona buat kek..aqil plak perasan kek tu
untuk dia....mmmmm



beria aqil & izz tiup lilin





loves,

Comments