taman pudu ulu lagi...

salam


ni pun entry lama..baru nak diupdate.

sebulan sebelum puasa aritu ibutok, tokwan & miyah datang..sajala nak drop miyah kat KL sebelum cuti habis. weekend tu ibutok ajak gi jogging. kebetulan pulak time tu x hujan, kitorang gi la taman pudu ulu, cheras untuk kesekian kalinya. aqil n izz la orang paling seronok sekali..apa x nya, leh main kat taman. apa pun jom kita layan je la gambar.... sengihnampakgigi






mmm, time ni aku baru nak masuk 6mths preggy kot...ingat2 lupa dah...






ibutokbaru lepas jogging..layan buai kejap



tok wan n miyah pun join sama




loves,

Comments