usha dan usha lagi!

salam




lebih kurang ginila rupanya


duk citer pasal barang baby ni, ni la rupanya baby cot yang aku duk berkenan & duk usha2 dalam internet. 4 in 1 combine baby cot, leh guna till umur 5 tahun. from toddler to infant la lebih kurang..mcm stroller plak ye..hehehehe. sekarang ni harga yang aku usha, paling murah dlm rm550+ dan paling mahal lebih kurang rm2K.. site yang aku suka cuci mata pasal cot ni kat gubibaby.com




loves,

Comments

  1. ku beli babycoat online jerk heheh.. 4 in 1 gak.. time tu sale dpat rm700+..puas hati.. suka lepak kat website "little whizz"

    ReplyDelete
  2. hehehe.. ada gak jenguk site tu.. tapi kalu dapat gi tgk lagi pueh hati.

    baby jaya punya site pun ok jgk..kedai dia pun dkt je, kat ampang waterfront ni...

    ReplyDelete
  3. a'ah bby jaya tu kalau masuk huhu rambang mata.. colorful heheh.. tu belom masuk stroller uwaaa ku ni gile gadget baby kekek

    ReplyDelete
  4. hmmm.. ku idam2kan mamas & papas baby cot yg abt RM 2k tu....

    ReplyDelete
  5. hehehehe.... sis, aritu pi tgk cot kat mid valley, lupa la plak apa nama kedainya & level berapa, tepi jusco la... aduhai, cantik betul cot dia, bentuk oval...rasanya dalam rm4-5K (kalau x silap mata memandang). tapi memang betul lawa..

    ReplyDelete

Post a Comment