al islam specialist

salam

huiiiii...lamanya x update. balik dari raya ni, ntbk aku ni buat hal plak..lepas n3 selamat ari raya tu, terus macam x betul jadi blog aku neh..nak save pun xleh, nak buat apa pun x dapat. sudahnya aku berkebun je la kat farmville facebook tu..hehehe.



 bangunan barunya

aritu aku dah pi setup appointment kat al islam specialist (nama baru) @pun lebih dikenali dengan kampung baru medical center..punyala lama x gi kan, sekali tgk dah banyak perubahan.. dah naik bangunan baru. tapi x la tinggi melayut, cumanya kawasan spital tu je di besarkan..bangunan lama masih lagi kekal. enviroment spital baru memang la syok kan, sebab semuanya baru.

so, next appointment aku 5hb ni. harapnya semuanya ok, specially dengan berat badan aku ni. dah makan banyak time raya ni xkan x naik-naik kan... cumanya sejak kebelakangan ni dah rasa x lena tido, selera makan menurun sket, sakit pinggang, sakit belakang, lenguh-lenguh kat peha, contraction yang kerap...pendek kata tanda2 awal tu dah ada... cuma nak tunggu contraction yang lebih kerap je lagi. nervous??? terasa jugak sekali sekala....walaupun dah no 3 kan.. orang kata kekadang x semuanya rasa sama, ye tak...



loves,


Comments

  1. nape dinding spital tu cam buruk skit hehe pasal cat or design mmg begitu??

    skang check up still bgnan lama ker atau bgnan baru

    ReplyDelete
  2. hehehe...sbbnya x siap lagi tu... x cat lagi..

    masa gi aritu kena gi daftar kat tempat baru dah..mgkn check-up pun situ gak kot.. nnt ku usha next week..hehehehe

    ReplyDelete
  3. Salam Febby,

    KBMC dah tukar ke Al- Islam Specialist centre ke? . Its one of our panel juga tapi I tak perasan dia dah tukar nama hehe.. I pernah pi sekali je.. time buat medical checkup. But the service is tip top walaupun sempit bangunan dia. Anyway, I like their toilet sebab pekerja dia bersihkan tiap 25 minute. ( siap kira tu hehehe).

    Good luck with your third pregnancy dear. Orang tua kata, kalau dah ada pengalam pertama biasanya akan lebih smooth. Insya Allah.

    ReplyDelete

Post a Comment