open house umah kebod & open road

salam

sabtu lepas adalah hari yang paling sibuk..sibuk gi makan, hehehehe.. kitorang pun hari tu x sempat nak menyambut wedding anniversary. ada 3 open house n 1 open road. memula gi open house merangkap kenduri cukur jambul n aqiqah member madie kat kinrara..lepas tu kami bergegas ke kajang umah member G5, keluarga kebod..





mentibang, 8 mths+ preggy...

seperti biasa kalau dah sampai ke umah salah sorang G5 ni mesti nak berkumpul kan... seperti biasa...memula kami sampai, lepas 40minit en farid & family sampai...lepas pada tu en suhaimi & family plak sampai..n seperti biasa last sekali en roslan & family pun sampai, hehehehe.... bila dah berkumpul susah la nak gerak balik. huiii kononnya janji pukul 5.30 dah nak kena balik sebab open road tu kat rumah kami nak kena setup lepas asar..pasang khemah n meja. tapinya, pukul 7.30mlm baru gerak dari kajang, itulah penangan raya.. ahaks..... lepas tu plak sangkut kat seri kembangan... jeeemmmm sapu kat roti.




dan seperti yang di jangka, kami sampai lewat n majlis pun dah mula... cumanya kami bernasib baik sebab tahun ni kami x kena buat apa-apa, kalau x, kami dah amik kontrak buat air setiap tahun...hehehehe




p.s: sebuah rumah lagi kat keramat kami x sempat nak gi... sedih minta maaf ye...


loves,

Comments