Lambaian Kaabah

salam




esok mak sedara aku akan bertolak ke Makkah untuk menunaikan ibadah Haji. Malam ni semua jemaah macam biasala berkumpul kat Kelana Jaya sebelum naik flight ke sana. Tapi agak sedih bagi kami sekeluarga sebab x dapat berjumpa sebelum mereka berangkat esok.

Izz tetiba muntah petang tadi. X tau kenapa..nak kata dia tak makan, pagi tadi aku suap nasi lemak. dan lepas tu dia pun makan macam-macam. cuma yang aku was-was, air yang dia minum kat kedai tu la. Hajatnya lepas bagi Izz makan ubat petang tadi nak siap2 la...lepas maghrib nak terus ke Kelana Jaya. Tapi memang x boleh jugak bila tetiba Izz muntah lagi masa dia tido. So, terpaksala kami kensel last minute.

Walauapapun, kami sekeluarga harap Mok Long & Ngoh dapat melakukan ibadah haji dengan tenang dan sentiasa berada dalam keadaan sihat walafiat sepanjang berada di sana.




p.s: 9.15p.m baru dapat cakap dgn mok long n ngoh..syahdu la plakss....
nangih


loves,

Comments