happy birthday nur izz insyirah

ni pun cerita bulan lepas jugak... 26 dec 2009 bersamaan birthday izz. happy birthday girl.. :D


"happy birthday to u, happpy birthday to izz..happy birthday to u....muuuaaahhh. happy 3rd birthday kakak! we loves u so much.."



...walaupun dah belated, tetap jugak aku post kan kat blog.. :D..



hari tu madie n aku dah plan nak belanja tok wan, ibutok n miyah makan kat luar. lunch. tempat yang kami serbu new horizon, wakaf che yeh. kami memang tak pernah lagi la makan kat sini, cuma dengar orang duk kata makanan kat situ sedap jugak la. pada aku, boleh la... yelah, masing-masing punya selera. tapi aku makan habih je sebab lapar..ahaks.







kami order family set..aku pun lupa dah set yang mana sebab ada la 3-4 set mengikut bilangan ahli keluarga. apa yang aku tau dalam set tu aku order, buttered prawn, mongolian beef, chicken with cashewnut, tomyam, sayur campur pastu chef specialties, patin tempoyak...mulanya aku nak order benda lain, lupa plak apa nama makanan tu, tapi budak tu kata chef tak buat hari tu..tu yang bantai patin tempoyak. environment kedai best la jugak, sebab tak ramai orang. asalnya nak open-air...tapi panas la plak, tu yang kami duk tingkat bawah je.







me & anaqi

balik dari lunch kami singgah rumah mok long. lama tak jumpa dengan dia n cousin aku, ms lavender :D. tambahan pulak mok long baru je balik dari haji masa tu. alhamdulillah, semuanya sihat....lepas ziarah, kami pun balik rumah. lepaksss..huiii, kenyang dan penat tapi best!


xxx,

Comments

Post a Comment