pembukaan tahun 2010

salam

banyakknya cerita pending dari disember tahun lepas.

hari ni aku cuba nak meng'aktif'kan balik blog yang kian berdebu. awal tahun ni macam-macam benda 'terpaksa kami' buat. paksa rela ye..hehehe. mulanya dengan sekolah aqil, pastu dengan aqil yang nangis2 bila sampai sekolah, dengan sekolah kafa aqil, dengan van sekolah aqil dan akhirnya dengan izz & idraki yang tak cukup dengan susu pastu dengan nangis2 jugak. hmmm.. dan aku? hari ni aku dah boleh control keadaan rumah sikit. lebih kurang seminggu jugak la keadaan rumah, aku n anak-anak begitu kelam kabut dibuatnya. semalam adalah kemuncak kekalutan aku. hari ni, Alhamdulillah keadaan beransur normal. letih berkejar dengan 3 anak buat aku macam serik je nak tambah sorang lagi. kena stop quantity n kena jaga quality product la plak kan..




p.s: cerita yang pending akan 'cuba' diupdate balik...


loves,

Comments