pre-birthday izz

ni cerita bulan lepas, tahun lepas....25 dec 2009

lepas habis pantang, kami kami ke kota bharu..aqil n izz awal dah balik seminggu sebelum tu. syoknya dapat balik, lama sungguh aku x balik sana since raya puasa. raya haji kat ampang je sebab aku dalam pantang masa tu. bertolak pagi macam biasa, pastu singgah rumah FIL kat kuantan pastu sambung balik perjalanan pukul 4 ptg..sampai kota bharu lebih kurang pukul 9 malam on 25th December 2009.. yang syoknya malam tu dah start celebrate birthday izz walaupun birthdaynya on 26 Dec 2009. Mamamiyah dah siap buat chocolate cakes..sebab apa cakes? sebab ada 2 kek.. hehehehe... rupanya sama, tapi rasanya lain. sebijik chocolate moist which is my favourite n sebijik lagi yang biasa je. malam tu aunty aku yang duk kat Melor ada sekali, kebetulan plak time tu cousin aku ada function kat hotel... apa kata kita layan kan je gambar yang ada...


















Comments