menara tinjau & sewaktu dengannya

pertama kalinya kami ke menara tinjau hulu langat. agak excited jugak la. hajat ke sana nak makan. tapi..hmmm..memang mengecewakan. semua kedai makan kat atas tu tidak menepati piawaian kami. lagipun diorang tengah prepare untuk sambut valentine malam tu. akhirnya, kami jalan-jalan carik penat..hehehe..amik gambar dan yang sewaktu dengannya.




turun dari sana, kami jalan-jalan cari makan kat ampang waterfront 2. akhirnya kami berenti makan kat Coffee, Sugar & Spice (CSSR). makanan pun leh tahan sedap ataupun kami yang lapar...hehehehe.






mee goreng untuk madie



nasi ulam & ayam goreng



xxx,

Comments