bila berjumpa...


dari kiri: wahida, mentibang, hanim, rosilah, cikgu norizan, abu zainy, nahar, firdaus
depan: amir




hari ni pepagi lagi mengadap blog. xdek keje??? huiiii....menimbun kejenya...x penah habih keje kat umah ni. sekali sekala, men'cilok' masa sikit apa salahnya kan. kenyit ... semalam seharian mencarik balik tutorial yahoo emoticon untuk member. tapi dia buat asyik x menjadi. hmmmm... mungkinkah kerana firefox berlainan version? x.. sebabnya aku dah upgrade firefox aku ke 3.6.2. mungkin apa benda crack yang x ngam dgn system komputer dia la kot. xpe...nnt test lagi ye mama aqil. rasanya ada tersilap kat mana2 kot.

ni aku nak citer pasal gathering kat restoran nelayan. citer dah masuk sebulan basi'nya'. sengihnampakgigi tapi tetap gigih nak cerita. ye lah, ni kan salah satu kenangan bersama kawan-kawan yang telah terpisah sejak 21 tahun lepas. ahli yang hadir pun x ramai, lebih kurang 10 orang termasuk cikgu norizan (guru kelas) yang sanggup drive dari Johor turun ke KL semata-mata nak join gathering ni dan drive balik pada hari yang sama. terima kasih cikgu. dan terima kasih jugak pada rosilah sebab sudi turun dari Melaka. dan terima kasih juga pada PLUS yg menyediakan hiway utk mereka berulang alik. peace..tolong promote PLUS sekali. dan berbanyak terima kasih pada mereka yang telah berusaha mengumpulkan kengkawan untuk memeriahkan lagi majlis pada hari tu. Insyaallah ada satu lagi event besar yang akan muncul akhir tahun ni dengan lebih ramai lagi ahli yang dapat hadir. senyum




mereka yang tetap dengan loyar buruknya!



borak n borak n borak



iman & aman love



licin pinggan




p.s: geng, nanti kita calling-calling callme untuk event yg seterusnya ya!







xxx,

Comments