Hot Can


Hot
Can! Tin Panas!.... "Bang, boleh cuba bang. Dulu kat KLIA je jual air tin ni. Diorang jual rm6.50 (kalau x silap telingaku mendengarnya). Kami jual kat sini, rm5 2tin...(dengan nada slow) rm10..." ahaks.. gitulah antara dialognya. memula tu semangat je cakap rm5 2tin...rupanya ada lagi ayat b
elakang, rm10. huhuhu. aku ni ingatkan setin tu rm2.50....2 tin rm5.00. buleh la nak try kan Hot Can ni. sekali, rm5 setin. tapi madie amik jugak air tu nak try katanya. setin cafe latte & hot choc. lepas bayar n masa dalam kete nak balik umah, dia tanya aku, "kenapa abang beli air ni ek?".. hahahahaha... xdek jawapan untuk itu. tapi air Hot Choc sedap. dan tin tu memang panas. kena ikut step la camno nak bg panas air tu. kalau nak suruh beli lagi, rasanya xlah kot.



ni lah rupanya Hot Can



press & shake... then it will slowly getting hot.



temperature indicator will turn green when it just nice to drink
& slowly will turn to Very Hot..



important.







xxx,

Comments

  1. tak pernah jumpe pun air hot can ni.. nmpak sedap.. tapi mahainye...

    ReplyDelete
  2. klaau sedapp...mahall pun aku sanggup bayoo..

    ReplyDelete
  3. hebatnya...
    1st time baca abt hotcan ni...

    ReplyDelete

Post a Comment