mereka & hari jadi

macam-macam citer minggu lepas... memula sekali nak citer pasal birthday. ahad lepas 28 Mac 2010, birthday tok wan & sis mariocelebrate.. budak-budak ni sibuk suruh call sebab nak nyanyi lagu happy birthday.. mangsa yang pertama, tok wan.. tok wan angkat je tepon terus duk "happy birthday 2 u....happy bithday 2 u"...tup tup, x sempat nak sampai separuh tok wan cakap, "nanti wan call balik sbb celcom dapat free arini untuk birthday".. ahaks x menjadik suprise aqil n izz sengihnampakgigi.. tapi bila tok wan call balik, diorang terus je nyanyi siul.. sambung balik yg x menjadik tadi. masa kat pesta buku aritu, madie belikan hadiah utk tok wan.. buku Sirah Nabawiyyah terbitan YADIEM senyum. mangsa seterusnya ialah Su (sis mario..budak-budak ni panggil Su). kena plak time tu Su duk kat Pesta Buku...hehehehe.. budak-budak ni sibuk la nyanyi... x sempat nak bagi salam terus main redah je nyanyi.. anyway to:


bapak : Happy 63th birthday, we all love u very much, always.

&


sis mario : happy 35th birthday, wish u happiness & joy in life.







ni la birthday present tok wan dari menantunya..kenyit ahaks






xxx,

Comments

  1. teng kiu, teng kiu, teng kiu.....

    memang terkezut tiba-tiba dengar laungan kuat heppy besday!

    he he..

    ReplyDelete

Post a Comment