MANGGERIS

lepak-lepak n santai-santai kat umah memang menyeronokkan..tambah pulak kalau time tu keje semua dah beres xyah nak fkir apa-apakan..senyumkenyit

masa aku duk melepak tu, izz tengah syok melayan diri depan tv sambil menyepahkan barang mainannya...tetiba aku saja nak test power cakap omputih dengan izz... saja la aku tanya, "kakak, where r u?"... sekali dia jawab..."i'm over here..."ahaks..leh tahan minah ni menjawab, terkejut gak aku. aku tanya lagi, "what r u doing?".. dia jawab lagi.. "i'm playing , ibu"...wahhhh.. kejadian seperti ini memang langsung tidak terduga dek aku. ahaks.. maksudnya dia paham apa yang aku tanya n dia boleh jawab dengan baik.

kat rumah ni aku n madie tak speaking semedang dengan anak-anak, adalah sekali sekala... walaupun diorang x jawab balik dalam english, tapi at least diorang faham apa yang aku n madie cakap. apapun THANKS to CARTOON NETWORK...hahahahahaha.....




xxx,

Comments

Post a Comment