mee rebus sedap

citer bulan lepas, madie ajak aku jalan-jalan carik makan... nampaknya makin meriah bab-bab makan ni ye..sengihnampakgigi pusing punya pusing (pusing dalam umah je carik tempat makan), lastly dia ajak pi makan kat satay station kampung pandan. memulanya aku rasa macam malas sangat makan satay ni. a bit boring ketukmeje.


atas rumah

tapi bila sampai kat tempat tu, rasa macam...wahhh, best la pulak ye. kedainya tepi jalan je. dan aku rasa semua orang tau satay station ni kan. yang kat kampung pandan ni aku rasa macam best sket. ada rumah kampung sebuah & lamannya dia open table la. kat atas rumah tu pun leh jugak duduk. masa aku gi tu, orang x ramai lagi... pastu dia bagi cadangan supaya kami duk atas umah, senang nak pegang baby.. nak bersila bagai. atas rumah tu ada 2 bilik, mungkin bagi mereka yg berkeluarga besar dan memerlukan privacy..


bagi aku makanan kat sini sedap la jugak.. ada 2 je menu kat situ.. Mee Rebus Bonda & Satay. Mee rebus bonda ni...hummm nyum nyum.. sedappp, aku rekemenkan pada mereka yang suka mee rebus leh datang sini... sataynya biasa je, tapi besar & ada rasa.. rm0.80 secucuk/sebatang satay. makan mee rebus beserta 10cucuk satay bersama 2 gelas teh 'o' ais... sudah memadai..bbbruuuppp... alhamdulillah kenyang.menari


ini satay ye.. ayam & daging
rm0.80 secucuk/sebatang


Mee Rebus Bonda
rm6.00

Satay Station


p.s: Jemput Makan Ye Semua....


xxx,

Comments

  1. mee rebus die nampak sedap lah kak feby..

    mee rebus die mmg kuah kaler mcm tu ke?

    =)

    ReplyDelete
  2. memang sedap ni mee rebus dia.... tang kaler tu kurang pasti lak akak, sbb akak ni bukan peminat mee rebus sejati.. :D

    kalau datang KL ajak encik izhan makan mee rebus ye... :)

    ReplyDelete

Post a Comment