hospital sentiasa di hati...

sesi masuk hospital utk ke sekian kalinya. penyakit kali ni, breast abscess..tapi aku x kan citer detail la. sesapa yang penah dapat sakit macam ni, mesti tau betapa sakitnya sebelum n selepas operation n treatment yang kena buat hingga sembuh. 3 tahun lepas, masuk OT..ingatnya itulah kali pertama dan terakhir, tapi tahun ni masuk lagi...madie siap cakap, jangan 3 tahun lepas ni masuk lagi dah la...peace




kaki pun nak tunjuk...nak bagitau, terpaksa pakai stokin sebab terlalu sejuk,
kalahkan orang yang duk dalam pantang




nombor bertuah



antibiotik yang sudah mencecah 8 botol



badan dah x dapat terima antibiotik lagi..
time ni mmg sakit dah tangan tu, iv mmg nak kena cabut dah..



kering tangan duk dalam spital...sejuk amat!





tempat beradu..ahaks!






xxx,

Comments