10.10.10




kejap je rasa, dahpun masuk usia ke 8 perkahwinan kami love...alhamdulillah setakat ni semuanya berjalan lancar walaupun kadang-kadang kecohkan.. encem kekecohan, ke'bisingan' sepanjang 8 tahun ni dapat kami atasi walaupun macam-macam dugaan.. Syukran Ya Allah kerana senantiasa memberi kami kesejahteraan hingga ke hari ni dan semoga ia akan berkekalan hingga ke akhirat. AMIN.

barulah buleh masuk citer lain...kenyit



9.10.10 lepas kami buat BBQ raya bertempat di kediaman baru geng G6 (dulu G5, skrg dah bertambah ahli baru) di Cahaya SPK, dekat2 jalan menuju ke puncak alam. biasala, bakar kambing, ayam, ikan dan kerang..masing-masing pun potluck. cumanya haritu kami kekurangan 1 family sbb menziarah adiknya bersalin.



malam tu kami ada buat kejutan untuk madie..since kekadang dia lupa dgn anniversary dengan kesibukkannya yang melampau, aku n geng pun nak buat suprise la kononnya. tapinya, tahun ni dia memang ingat je manjang tarikh tu. mungkin sebab special date kot... 10.10.10.. walauapapun suprise kami berjaya, tepat pkl 10.10mlm kami buat suprise.. hehehehe awal sehari sambut anniversary...celebrate





apapun malam tu memang syok..lepak kat umah baru, makan nasik n lauk bbq+tomyam+tempoyak, pastu makan kek lagi, pastu meeting untuk short trip tahun ni (sbb tahun ni x sempat nak buat trip lagi)...





xxx,

Comments