BBQ Bagan Lalang..


sunset

dari pagi sampai ke maghrib, tulah kalau dah nama BBQ, semestinya bestkan..kali ni kami buat family gathering secara kecik2 je. mana yang ada di sekitar KL je yang join. tu pun 2 orang cousin aku x dapat join sebab sibuk dengan test n dinner. xpelah, next gath leh join ye. sengihnampakgigi



syurga dunia..syok hbh buleh main pasir

ibutok pilih bagan lalang sebab duk dengar citer cucu-cucunya seronok duk piknik n main pasir. encemkebetulan pulak hari yang kami gi tu x ramai orang. mood raya masih ada, mungkin sibuk dengan open house.

menu potluck hari tu memang sedap. sis mario bawak udang utk bbq, carrot cake n olio oglio. che ra bawak nasi goreng untuk breakfast. aida bawak bihun goreng n buah. aku bawak ayam n kambing yang telah diperap oleh en. madie..terima kasih ye en. madie.
love

dengar kata next gath nak cari waterfall...tapi kena cari yang bersih dari virus kencing tikus @ leptospirosis. teringin jugak nak gi kalumpang resort ataupun official website, nampak macam syiok habiss..

meh kita layan gambar sket :



















p.s: sis mario, kalau free boleh la usha website tu ye...
kenyit




xxx,

Comments