kalau dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki...

kalau tengok citer jalan-jalan carik makan tu memang kecur air liur. tambah plak tengok host makan dengan seleranya, bertambah-tambahla kecurnya kan..


salah satu tempat yang kami nak singgah..

oleh itu, madie telah mengambil inisiatif nak travel dari KL ke UTARA untuk jalan-jalan carik makan. lalu jalan kampung la, balik KL baru lalu hiway. tiba-tiba aku rasa macam syok plak idea madie ni. tujuannya bukan untuk makan saja, tapi nak kenal tempat. so, bermula dari sungai buloh - kuala selangor - setiawan dan seterusnya la. aku pun x tengok route lagi. lagipun cadangnya nak gi tahun depan, Insyaallah kalau panjang umur. hujung tahun ni dan awal tahun depan jadual agak sendat. lagipun nak travel kena amik masa cuti sekolah yang panjangkan...cuti sekolah 2 minggu. Iman aku x bawak la, tinggal dengan nona @ ibutok. sebabnya kesian la plak nak travel jauh-jauh ni.

tetiba aku terfikir..alangkah bagusnya kat malaysia ni ada RV untuk disewakan. x yah la susah-susah nak carik budget hotel...hmmmm ada ke RV kat malaysia???







xxx,

Comments

  1. no...no... no.... bawak iman skali.
    Nanti dia besar, dia tanya kenapa tak bawak dia? tak ada dalam gambar.

    ReplyDelete
  2. hahahaha....xleh la sis, iman cepat bosan duk dalam kete. harus mengamuk je kejenya... :D jom join we all, abg harris mesti sukanya trip nih..

    ReplyDelete

Post a Comment