rindu!



rindunya kat iman...minggu ni dah masuk minggu ke 3 Iman kat kota bharu..hmmmm.. rindunya tak terkata, rumah sunyi je xdek Iman. biasanya pagi-pagi memang kecoh la dengan pakcik tu. sejak ada ariq ni, pepagi lagi dia akan bangun n masuk bilik cari ariq...bagi morning kiss...almost every morning dia buat macam tu. ariq nangis je sket, dialah orang yang pertama akan sibuk kat baby cot...hmmmm..dah 3 minggu ariq dapat kisess dari iman... tunggu ibu sihat sket ye iman. Insyaallah, kalau xdek aral melintang, pertengahan ramadan kami balik amik iman.. senyumkenyit x sabar rasanya...






p.s : abang aqil n kakak izz rindu sesangat kat iman... sedih diorang asyik cakap "ibu, x syokla x cukup sorang..."



xxx,

Comments