Idraki Iman yang hensem 😍

salam,

seronoknya dapat conteng-conteng kat blog lagi. godek punya godek baru jumpa apps dalam iTune, yang penting it's free & easy! 😉

========================

Idraki Iman..dah nak masuk 3 tahun bulan 11 nanti. makin hari makin nakal dan makin banyak mulutnya. pot pet pot pet x habih-habih..tu yang kalau xdek dia kat rumah ni, sunyi ya amat. macam pelik pulak kalau x dengar suara dia. tapi dalam 4 beradik ni, dialah yang paling particular bab-bab nak hensem ni...menyemart x sudah-sudah.. 👦

Comments