Tension.. 😖

Assalamualaikum,

Baru je bersemangat nak update blog ni, tapi ada je bendanya..kali ni phone aku pulak rosak! tensi ok..mana x nya dalam tu semua benda ada, termasukla gambar2 yang yang belum di transfer ke
netbook! Owhhh..😖

Punca phone tu rosak.. Cable charger yang berkulat!! Aku xtau pun cable tu dah naik kulat, sbb dah lama x guna cable tu. Aritu duk mengemas, jumpala balik cable tu n terus je la cucuk kat phone yg kebetulan dah nak habih bateri..sehari je guna terus kong, x hidup2 lagi dah phone tu!! Nasib baik ada backup, tapi ada jugak beberapa no tepon dah hilang dari list. 😐

Kesimpulannya, jangan main cucuk je cable2 yg dah lama x guna ke telefon tu, kang x pasal2 dapat penyakit lain! Redha je la ye..😩

           


@:💋💋

Comments