Sup Keting

Assalamualaikum,


 Sabtu lepas banyak kereta yang sangkut dalam 'jammed' termasuk la aku. Gi kenduri kat Tasik Puteri Rawang, turun rumah jam 11.30pg..sampai KL semula jam 5ptg..fuhhhhh letih, sebab jammed yang terlampau!

 Sebelum sampai umah kami singgah kat Keramat AU2 pekena teh o ais..Alhamdulillah, hilang la kejap dahaga. Sesambil tu, order la jugak sup urat keting! Lama tak makan...

Sup Keting yg sedap!


Fuhhh...memang sedap. Tapi kalau makan dengan nasik lagi sedap kot. Petang tu aku makan sup je.. Nama kedai ni, Restoran Nasi Langgaq kat keramat AU2. Macam-macam jenis sup ada dan diantaranya, Sup Perut Muda.Tapi aku rasa yang paling best kat situ, Nasi Bungkus Langgaq yg berharga rm1.50..petang tu husband aku nak pekena nasik tu, tapi takde rezeki sebab depa sibuk duk bungkus yang orang punya. Aku intai nasik yang dah dibungkus tu, dalam 1 plastik beg besar tu ada 60bungkus..masa aku duk usha tu ada 4 plastik beg yg penuh dengan nasik. Korang kira sendiri la ye brapa... :) Maknanya nasik tu sedapla kot kan?! Next time gi, buleh la makan nasik rm1.50 ni...nyumm nyumm




p.s : takut nak gi hospital 2wks lagi.....




xxx,

Comments