"macamana nak pegang tangan ibu?.."

As salam...

Akhirnya warded jugak harini..masa checkup sabtu lepas, aku & madi dah decide untuk teruskan surgery..hari ni macam-macam benda nak kena settle. Nasib baik ibutoknya datang..alhamdulillah, boleh tlg tengokkan budak-budak ni..

Beberapa hari lepas aku borak dengan iman:

Ibu: iman, nnt ibu kena masuk hospital, iman duduk dengan ayah & miyah ye?

Iman: ibu sakit ye..iman nak duduk dengan ibu..nnt iman nak tido malam, iman nak pegang tangan sapa? iman nak pegang tangan ibu...

Ibu: hmmmmmm....😢


Apapun semoga dipermudahkan untuk surgery pada hari esok..jumaat.



Comments